Complete designs door DubSev Creations: van logo tot website

3S: Simpel, strak en schoon

DubSev Creations maakt websites waar deze om draaien, namelijk de inhoud.

» Webdesign

     » PSD2HTML

          » Portfolio

DubSev Creations> schone en simpele (re-)designs.

Wie kent niet de afkorting KISS? "Keep It Simple, Stupid!" Vaak zit in eenvoud juist kracht, daar waar bij uitbundigheid de aandacht vaak wordt gevestigd op randzaken en niet de hoofdzaak. Een medium, of het nu internet is, via een website bijvoorbeeld, een huis-aan-huis-folder of het bierviltje van Uw café: Uw boodschap moet in een mooi jasje zitten, maar men moet dan ook naar de boodschap kijken en niet alleen het jasje bewonderen.

Simpel is vaak effectiever dan uitbundig

U kent het zeker wel uit eigen ervaring: U bent ergens naar op zoek en maakt hiervoor gebruik van onze grote zoekmachinevriend Google. Vaak wordt er weer snel op de "terug"-knop geklikt omdat er niet meteen te zien is waar U naar op zoek bent, of de website is grafisch zo volgeladen dat het laden van de pagina te lang duurt. Een Picasso is mooi; maar dan wel aan de muur! U wilt een boodschap uitdragen en U wilt dat Uw potentiële klanten deze boodschap meteen begrijpen.

Simpel betekent in geval van een website echter niet alleen dat er geen dataverkeer slurpend kunstwerk wordt gemaakt; simpel betekent ook dat er geen rare hacks worden gebruikt, hoewel er wel gebruik wordt gemaakt van bepaalde elementen die zich hebben bewezen; denk hierbij aan *.htc-bestanden, Cufon etc. Uiteraard zijn er ook gevallen waarbij de ene browser (IE) gewoon niet wilt doen wat er gevraagd wordt; in dit geval wordt er natuurlijk overlegd of er gebruik zal worden gemaakt van een niet-alledaagse (doch valide) oplossing of dat er een geheel andere opmaak aan het problemen veroorzakende element wordt gegeven: hoe dan ook, de klant is koning en de website wordt opgeleverd naar tevredenheid van de klant.

Bent U geïnteresseerd om een design te laten maken door DubSev Creations? Neemt U dan contact op per email via info@dubsev.nl en vermeld bij voorbaat al wat Uw wensen zijn en wat volgens U websites zijn die in de richting komen van het door U gewenste resultaat (het liefst met een korte omschrijving waarom die websites volgens U de juiste look en/of feel hebben). U zult dan zo spoedig mogelijk een antwoord krijgen met een offerte met eventueel een snelconceptje.

Overzicht van codering en mogelijke onderdelen in op te leveren pagina's
voor zowel webdesign als PSD2HTML

Soort element /
Product
Standaard
oplevering
Uitgebreide
oplevering
Valide XHTMLinbegrepeninbegrepen
Valide CSSinbegrepeninbegrepen
Simpele jQueryinbegrepeninbegrepen
Uitgebreide jQuery **niet inbegrepeninbegrepen
Niet-standaard lettertype via @font-faceniet inbegrepeninbegrepen
Niet-standaard lettertype via Cufonniet inbegrepeninbegrepen
3 maanden support en aanpassingeninbegrepeninbegrepen
Volledige overdracht auteursrecht *inbegrepeninbegrepen
Vrij van Notice tijdens "Start-up Freebies" ***niet inbegrepeninbegrepen
PSD2HTML Gratis tijdens "Start-up Freebies"inbegrepenniet inbegrepen
Webdesign Gratis tijdens "Start-up Freebies"niet inbegrepenniet inbegrepen

  * - U krijgt de volledige rechten over alle geleverde bestanden, met uitzondering van de onderdelen waarvan het auteursrecht ligt bij een andere partij (zoals bijvoorbeeld jQuery-elementen).
 ** - Uitgebreide jQuery-elementen worden alleen toegepast wanneer duidelijk is dat dit ook gaat lukken; als het niet lukt zal DubSev Creations dit ook laten weten: dit is wel zo eerlijk.
*** - Notice: een kleine tekst (Converted to HTML by DubSev) welke een hyperlink naar deze website zal zijn; Deze notice mag alleen tegen vergoeding verwijderd worden.

DubSev Creations

Over de website:
AV en disclaimer
Privacybeleid

"Testimonials"

"Nog vóór ik me afvroeg of het werk al wat vlotte had ik het eerste concept al binnen; en wat voor concept:super!"- Evert van Urlen, http-masters "Nog vóór ik me afvroeg of het werk al wat vlotte had ik het eerste concept al binnen; en wat voor concept:super!"- Evert van Urlen, http-masters

Laatste opleveringen

Binnenkort verschijnen hier de laatste opleveringen; DubSev Creations is nog in de opstartfase en heeft onder deze naam nog nauwelijks referenties die openbaar toegankelijk zijn

Contactgegevens

DubSev Creations
Lijsterstraat 28
6414 EK Heerlen

contactformulier: klik hier
email: info@dubsev.nl