Complete designs door DubSev Creations: van logo tot website

3S: Simpel, strak en schoon

DubSev Creations maakt websites waar deze om draaien, namelijk de inhoud.

» Webdesign

     » PSD2HTML

          » Portfolio

Welkom bij DubSev Creations: daar waar de inhoud telt

DubSev Creation maakt schone, simpele webdesigns en PSD2HTML. Geen gedoe met dataverkeer-slurpende grafische monsters (al zijn ze nog zo mooi), maar gewoon simpel en "to the point". Simpel wilt echter niet zeggen dat de website niet mooi is: simpel is het weglaten van onnodige code en grafische hoogstandjes. Een website van DubSev Creations zal nooit "website van het jaar" worden qua design, maar is dit ook nodig? Natuurlijk stoppen we graag iets in een leuk jasje, maar de focus ligt bij DubSev Creation op het presenteren van de inhoud. We willen dat een potentiële klant de boodschap begrijpt en niet dat hij alleen nog maar naar het jasje kijkt.

(Web-)Design en PSD2HTML

Een design laten maken of een design (PSD | JPG | PNG | SVG e.d) om laten zetten? DubSev Creations doet het en dan ook nog op basis van "No cure - No pay". Pas als U als opdrachtgever tevreden bent is een opdracht geslaagd. Voor meer informatie over de werkzaamheden van DubSev Creations bekijkt U de rest van deze website.

TER INFORMATIE: Deze website is nog altijd in aanbouw, dus de mogelijkheid bestaat dat U niet-werkende links zult tegenkomen.

DubSev Creations

Over de website:
AV en disclaimer
Privacybeleid

"Testimonials"

"Nog vóór ik me afvroeg of het werk al wat vlotte had ik het eerste concept al binnen; en wat voor concept:super!"- Evert van Urlen, http-masters "Nog vóór ik me afvroeg of het werk al wat vlotte had ik het eerste concept al binnen; en wat voor concept:super!"- Evert van Urlen, http-masters

Laatste opleveringen

Binnenkort verschijnen hier de laatste opleveringen; DubSev Creations is nog in de opstartfase en heeft onder deze naam nog nauwelijks referenties die openbaar toegankelijk zijn

Contactgegevens

DubSev Creations
Lijsterstraat 28
6414 EK Heerlen

contactformulier: klik hier
email: info@dubsev.nl