Complete designs door DubSev Creations: van logo tot website

3S: Simpel, strak en schoon

DubSev Creations maakt websites waar deze om draaien, namelijk de inhoud.

» Webdesign

     » PSD2HTML

          » Portfolio

"Start-up Freebies"! Tijdelijk GRATIS PSD2HTML

PSD2HTML DubSev Creations is nog in de opstartfase; er is een nagenoeg lege portfolio en DubSev Creations is (nog) niet ingeschreven bij de KvK: daarom deze actie! DubSev Creations wilt de portfolio vullen en kan technisch gezien nog geen facturen sturen; tijdens deze actie kan er door niemand "verloren" worden: de portfolio wordt gevuld en U als klant hoeft niet te betalen.

Wat voor PSD2HTML wordt er gedaan tijdens "Start-up Freebies"?

In principe is heel veel mogelijk; niet alleen PSD-bestanden kunnen worden aangeleverd, maar zelfs "gewone" afbeeldingen (JPG | PNG | SVG e.d.). De beperkingen tijdens "Start-up Freebies" zijn dat er enkel gebruik gemaakt wordt van standaard lettertypes en dat in principe geen gebruik gemaakt wordt van jQuery, oftewel: Uw ontwerp wordt omgezet van PSD/afbeelding naar puur XHTML+CSS zonder poespas. Wilt U toch een bepaald iets in Uw pagina? Er kan natuurlijk altijd een uitzondering gemaakt worden... Voor een compleet overzicht van onderdelen die DubSev Creations zou kunnen integreren kijkt U hieronder.

Bent U geïnteresseerd om een design om te laten coderen door DubSev Creations? Neemt U dan contact op per email via info@dubsev.nl en vermeld bij voorbaat al wat Uw wensen zijn wat betreft niet-standaard elementen en voeg eventueel het bestand (PSD | JPG | PNG | SVG) als bijlage toe. U zult dan zo spoedig mogelijk een antwoord krijgen met een offerte met eventueel een snelconceptje.

Overzicht van codering en mogelijke onderdelen in op te leveren pagina's
voor zowel webdesign als PSD2HTML

Soort element /
Product
Standaard
oplevering
Uitgebreide
oplevering
Valide XHTMLinbegrepeninbegrepen
Valide CSSinbegrepeninbegrepen
Simpele jQueryinbegrepeninbegrepen
Uitgebreide jQuery **niet inbegrepeninbegrepen
Niet-standaard lettertype via @font-faceniet inbegrepeninbegrepen
Niet-standaard lettertype via Cufonniet inbegrepeninbegrepen
3 maanden support en aanpassingeninbegrepeninbegrepen
Volledige overdracht auteursrecht *inbegrepeninbegrepen
Vrij van Notice tijdens "Start-up Freebies" ***niet inbegrepeninbegrepen
PSD2HTML Gratis tijdens "Start-up Freebies"inbegrepenniet inbegrepen
Webdesign Gratis tijdens "Start-up Freebies"niet inbegrepenniet inbegrepen

  * - U krijgt de volledige rechten over alle geleverde bestanden, met uitzondering van de onderdelen waarvan het auteursrecht ligt bij een andere partij (zoals bijvoorbeeld jQuery-elementen).
 ** - Uitgebreide jQuery-elementen worden alleen toegepast wanneer duidelijk is dat dit ook gaat lukken; als het niet lukt zal DubSev Creations dit ook laten weten: dit is wel zo eerlijk.
*** - Notice: een kleine tekst (Converted to HTML by DubSev) welke een hyperlink naar deze website zal zijn; Deze notice mag alleen tegen vergoeding verwijderd worden.

DubSev Creations

Over de website:
AV en disclaimer
Privacybeleid

"Testimonials"

"Nog vóór ik me afvroeg of het werk al wat vlotte had ik het eerste concept al binnen; en wat voor concept:super!"- Evert van Urlen, http-masters "Nog vóór ik me afvroeg of het werk al wat vlotte had ik het eerste concept al binnen; en wat voor concept:super!"- Evert van Urlen, http-masters

Laatste opleveringen

Binnenkort verschijnen hier de laatste opleveringen; DubSev Creations is nog in de opstartfase en heeft onder deze naam nog nauwelijks referenties die openbaar toegankelijk zijn

Contactgegevens

DubSev Creations
Lijsterstraat 28
6414 EK Heerlen

contactformulier: klik hier
email: info@dubsev.nl